Handelsbetingelser mm.


Generelle betingelser for handel på Crack.dk

Vi sælger ikke til personer under 18 år.

 

Levering 

Afsendelse tirsdag-fredag, hvis ordren er lagt før kl. 12:00. Varen leveres indenfor 2-3 hverdage. Vi gør brug af PostNord som forsendelsesmetode.

Gratis fragt til pakkeshop. Hjemmelevering: 45 kr.

 

Betaling 

CRACK.dk modtager betaling med VISA-Dankort, VISA Electron, Mastercard og MobilePay. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK og er inklusiv moms. CRACK.dk bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer og vi har dem ikke i hænde. 

 

Reklamationsret 

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Dette er betinget af at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig opbevaring eller anden skadeforvoldende adfærd. Der skal reklameres inden rimelig tid efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Med forbehold for varens forventede naturlige holdbarhed, vil du enten kunne få varen ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

 
 

Fortrydelsesret 

Der er 14 dages fortrydelsesret på varer købt i vores webshop. Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

Fortrydelsen skal anmeldes til os senest 14 dage efter købet og produktet skal være os i hænde senest 14 dage efter datoen hvor fortrydelsen blev meldt. Fortrydelsen udøves ved at sende os en mail, hvori ordrenummer og ønske om fortrydelse skal fremgå. Mailen skal sendes til kontakt@crack.dk. I meddelelsen skal det fremgå tydeligt, at man ønsker at udnytte sin fortrydelsesret. Man kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

I tilfælde af at varen er blevet beskadiget, vil man skulle hæfte for en eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art og egenskaber.  For at modtage hele købsbeløbet retur må man ikke tage varen i brug, såsom at bryde plomberingen. 

 

Ved returnering

Rettes henvendelse til:

kontakt@crack.dk

 

Pakker returneres til:

Knaplund Destilleri ApS 

Herningvej 9A

6880 Tarm

 

Alle pakker der sendes retur, skal indeholde et dokument hvor ordrenummer og begrundelse for returneringen fremgår. 

Man vil selv skulle afholde omkostninger ifm. returneringen. 

Der modtages ikke pakke sendt på efterkrav.

 

Særlige bestemmelser for erhvervsdrivende 

Disse betingelser gælder ikke for salg til andre erhvervsdrivende eller offentlige myndigheder. 

 

Klagemuligheder 

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos CRACK.dk kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk. Angiver du en klage her, skal du oplyse vores e-mail: kontakt@crack.dk