For nørder


Crack smagen

“Crack” er et irsk ord, og betyder en festlig udgave af “hygge”. Med en mission om at skabe den bedste smag på markedet, blev resultatet en "Salted Caramel Moonshine “Whiskey”", der sparker sokkerne af enhver leprechaun.

En lyn-destilleret moonshine “whiskey”, på majs og hvede, med 32% alkohol og dertil special udviklet salt-karamel smag. Glat, lækker, rund - en fest i en flaske.

Crack vandt guldmedaljen for “bedste smag” ved Concours International de Lyon 2021 - World’s best products competition.

Crack er grønt

Hvis man vil kalde sit produkt Whiskey, skal det være lagret i tre år på amerikanske hvide egetræsfade. Lidt ligesom man kun må kalde det "Champagne", hvis det er lavet på vin fra marker i "Champagne"-regionen i Frankrig. Ladida. Whatever. Det hele er sur hvidvin med sodastream…

Den “gammeldags” whiskey lagringsmetode på tønder, bruger så meget hvidt egetræ, at man estimerer, at der kan opstå problemer med produktionen af disse tønder om 5 - 10 år. Derfor har vi allieret os med det Vestjyske destilleri Knaplund, som har udviklet en lyn-destillerings metode. Metoden gør, at vi kan producere med 1% af den mængde træ man normalt bruger til whiskey fremstilling. Det smager fuldstændig af højkvalitets whiskey. Men ifølge whiskey reglerne, skal Crack kaldes en moonshine “whiskey”. Her valgte vi hos Crack, at smag og bæredygtighed er over tradition og regelrytteri.

En væsentlig andel af overskuddet går til Verdens Skove.

Genbrug gerne flasken som vase, vandflaske eller natpotte. Det er op til dig din psykopat.